Om oss

Vi skaper løsninger
– hver dag

Etter å ha vært i bransjen siden 1988 har vi vært med på den omfattende utviklingen profilbransjen i Norge har gjennomgått. Fra den spede begynnelse med T-skjorter, krus og streamers med trykk, til dagens verden hvor vi kan fremskaffe ALLE de produkter du måtte ønske med ditt eget design, farge osv. De senere år har vi også vært en aktiv partner innen design og utforming for flere bedrifters totale profil. Både som samtalepartner/idemaker og ferdiggjørende leverandør.

I vår verden haster som regel alt, derfor har vi gjennom mange år knyttet kontakter med de største aktørene i Norden innen tekstiler, reklameartikler, firmagaver. I tillegg er også våre samarbeidspartnere innen ferdiggjøring, det vil si trykk, brodering, gravering o.a. kontakter som er opparbeidet gjennom år og som er ledende i markedet både innen kvalitet og kvantitet. Så om du trenger 4 college gensere eller 20 000 college gensere som skal bære ditt budskap så kan det leveres innen rimelighetens tid.

Skulle du deriomot ha bedre tid og planlegger litt mer så kan vi utvikle og produsere produkter for deg gjennom vårt nettverk av produsenter spesielt i østen. Her kan det meste produseres med leveringstider på 4-8 uker. Det være seg klær, reiseeffekter, giveaways artikler, firmagaver o.a.

Kanskje går du med et ønske om å lage ditt helt eget spesielle produkt?